Caroline

Mijn naam is Caroline Schoute. Ik ben getrouwd en heb 3 dochters, die al op de middelbare school zitten.

Na mijn studie rechten heb ik jaren in de zakelijke dienstverlening gewerkt en ook fulltime van het moederschap genoten.

Tijdens deze laatste jaren heb ik veel opleidingen gevolgd en vrijwilligerswerk gedaan. Dit laatste o.a. bij de Kindertelefoon.

Een paar jaar geleden heb ik mij laten omscholen tot leerkracht. Dit vanuit de ambitie en overtuiging dat zowel de lagere als de middelbare school zo belangrijk en bepalend voor elk kind zijn. Ik wilde daar graag een positief steentje aan bijdragen.

Naast mijn werk kook ik graag en houd ik ontzettend van lekker eten. En als het maar even kan, ga ik naar buiten.

Ik werk op de maandag en dinsdag. Mocht je nog wat willen weten en vragen dan ben ik te vinden in groep 7.