Evelien

Met een hele grote glimlach begin ik aan mijn nieuwe baan als kleuterjuf! Samen met mijn goede vriend Piet-Hein-Piet op mijn hand hoop ik veel mooie, vrolijke, leerzame en nieuwe lessen te maken met en voor jullie kinderen.

Ik ben een leerkracht die al lang lesgeeft op verschillende scholen in Amsterdam en Haarlem in verschillende leerjaren. Vorig jaar was ik invaljuf in groep 3. Ik vind de Willinkschool en werken met jonge kinderen zo fijn dat ik een gat in de lucht sprong toen Willemijn me vroeg of ik bij de kleuters wilde werken!

Iedere maandag, dinsdag en woensdag spring ik met plezier op mijn fiets en race vanuit Haarlem naar Bennebroek. In Haarlem woon ik in de gezellige Leidsebuurt met mijn Amerikaanse man, een stoere dochter van 9, een skate zoon van 14, een humeurige kat en een mooi, lief asielhondje uit Roemenië. Ik hou erg van de zee, fietsen en boeken. In mijn vrije tijd fiets ik dus naar zee met een boek in mijn rugtas. Tot ziens!