Willemijn

 

Mijn naam is Willemijn Schmidt en ik werk sinds 2002 met veel plezier op de Willinkschool, sinds ruim drie jaar als directeur. Ik woon in Haarlem, ben getrouwd en heb drie kinderen: twee zonen in klas 5 en 6 van het voorgezet onderwijs en een dochter in groep 7 op een basisschool bij ons in de buurt.

Van jongs af aan wist ik dat ik “later” graag met kinderen wilde gaan werken. Na mijn studie Kinder- en Jeugdpsychologie kreeg ik een baan in het speciaal onderwijs en na een tijdje besloot ik de verkorte PABO te gaan doen om toch leerkracht te worden. Na het behalen van mijn PABO-diploma begon ik op de Willinkschool als leerkracht in groep 8. In de loop der jaren heb ik met name in de bovenbouw, maar ook in bijna alle andere groepen lesgegeven. Na verloop van tijd werd ik gedragsspecialist, IB-er en ruim drie jaar geleden directeur.

De prettige, open sfeer op de Willinkschool maakt dat ik hier al zoveel jaren met plezier werk. Samen met een enthousiast team en betrokken kinderen en ouders bouw ik graag verder aan de ontwikkeling van deze fijne school.