Eveline

Hallo allemaal,

Mijn naam is Eveline Hilverda en komend schooljaar geef ik op dinsdag RT en ben ik op donderdag en vrijdag de juf van groep 5.

Ik ben 36 jaar, getrouwd met David en moeder van drie kinderen. Samen wonen we in Kudelstaart; een klein plaatsje naast de Westeinderplassen, waarop we graag gaan zeilen.

Na mijn middelbare schooltijd heb ik Theologie gestudeerd en met veel plezier gewerkt als lerares levensbeschouwing in het voortgezet onderwijs. Toen mijn oudste dochter naar de basisschool ging, vond ik dat haar juf zo’n leuke baan had: ze gaf niet les in één vak, maar in alle vakken! Ik ben toen zelf de Pabo gaan doen en heb daar ontzettend veel plezier aan beleefd. Dat is ook precies wat ik op de kinderen hoop over te dragen: er is nog een hele wereld te ontdekken en het is altijd leuk om iets nieuws te leren!

Eveline