Evelien

Met een heel grote glimlach begon ik in 2020 aan mijn baan als kleuterjuf op de Willinkschool! Samen met mijn goede vriend Piet-Hein-Piet op mijn hand hoopte ik veel mooie, vrolijke, leerzame en nieuwe lessen te maken met en voor jullie kinderen, en dat doe ik nu al een aantal jaar met veel plezier.

Ik ben een leerkracht die al lang lesgeeft, ik heb op verschillende scholen in Amsterdam en Haarlem in verschillende leerjaren gewerkt. Op de Willinkschool begon ik een aantal jaren geleden als invaljuf in groep 3. Ik vond de Willinkschool en werken met jonge kinderen zo fijn dat ik een gat in de lucht sprong toen Willemijn me vroeg of ik bij de kleuters wilde werken!

Iedere maandag, donderdag en vrijdag spring ik met plezier op mijn fiets en race vanuit Haarlem naar Bennebroek. In Haarlem woon ik in de gezellige Leidsebuurt met mijn Amerikaanse man, een stoere dochter van 11, een skate zoon van 16, een humeurige kat en een mooi, lief asielhondje uit Roemeniƫ. Ik hou erg van de zee, fietsen en boeken. In mijn vrije tijd fiets ik dus naar zee met een boek in mijn rugtas. Tot ziens!