Mijn naam is Ilse van den Broek. Ik woon in Zandvoort. Hier woon ik samen met mijn man, onze drie kinderen van 15, 11 en 9 jaar oud en onze labradoodle pup.

Ik ben al 22 jaar werkzaam in het onderwijs, waarvan de laatste 17 jaar op De Ark in Haarlem. Binnen het onderwijs heb ik verschillende taken vervuld. Zo ben ik een aantal jaren intern begeleider geweest en heb ik mij jarenlang bezig gehouden met de beleidsvorming en invulling van het kunst en cultuuronderwijs. Ik heb in elke jaargroep wel lesgegeven, toch ligt mijn voorkeur bij de bovenbouw. Het is elke keer weer bijzonder om te zien hoe deze leeftijdsgroep zich begint te ontwikkelen tot eigen individuen, met een eigen kijk op het leven. Ik kan soms nog veel van ze leren, door mee te kijken door de ogen van deze kinderen!

Naast in het onderwijs werken, heb ik ook een eigen kindercoachpraktijk in Zandvoort. Hier begeleid ik kinderen die, om wat voor reden dan ook, extra ondersteuning en een luisterend oor nodig hebben.

Een fijne combinatie!