Quotes

“Bij de Willinkschool denk ik gelijk aan sociaal. Het rekening houden met anderen is een groot goed. Kinderen mogen en kunnen zichzelf zijn op de Willink. Ook de aandacht voor cultuur en de creatieve ontwikkeling vind ik leuk op de Willink." Natasja, moeder van Brune (groep 5), Beke (groep 8), Mas (oud-leerling) en Ole (oud-leerling).

"We hebben niet getwijfeld en direct voor de Willinkschool gekozen. Dit vanwege de persoonlijke aandacht, de goede resultaten en de vertrouwde, persoonlijke sfeer waarin je kind zichzelf kan ontwikkelen. Een keuze waar we nog geen moment spijt van hebben gehad." Esther, moeder van Sven (groep 6).

"Wat goed dat de kinderen op de Willinkschool vanaf groep 1 al spelenderwijs Engels krijgen! Fijn dat alle leerlingen elkaar kennen. De leerkrachten vinden het belangrijk dat de kinderen goed in hun vel zitten. Op de Willinkschool voelt alles heel vertrouwd. Onze dochters gaan elke dag met plezier naar school!" Viola, moeder van Dijn (groep 3), Vlinder (groep 5) en Madelief (groep 8).

"De Willinkschool is voor ons een leuke, kleinschalige school waar kinderen zichzelf mogen zijn en elkaar kennen. Het heeft een enthousiast team. Onze 3 kinderen gaan met plezier naar school en voelen zich er thuis (en wij ook!)." Krista, moeder van Janneke (groep 4), Niek (groep 6) en Teun (groep 8).

"De Willinkschool is voor mij een plek waar ik mij veilig voel. Je leert met plezier!" Stan (oud-leerling)

"Op de Willinkschool kan je jezelf zijn." Fee (groep 8)

"Op de Willinkschool ken je iedereen en dat is gezellig. Je maakt er snel vrienden en iedereen steunt je bij het leren." Jaime (oud-leerling)

"De Willinkschool is leuk, omdat je gezellige dingen doet met iedereen om je heen. Je mag veel samenwerken." Lucas (oud-leerling)

"Samen betrokken." Thijs, vader van Vester (groep 4) en Morris (groep 7).

"Mijn kinderen gaan met plezier naar school, ik ervaar betrokken leerkrachten en ouders, goede informatievoorziening. Een school in ontwikkeling (in visie en behoeften van individuele en maatschappelijke aard). Annemieke, moeder van Jade groep 5 en Marijn groep 8.

"De Willinkschool is een school die vriendschap en eerlijkheid met zich meedraagt. Ik zit graag op de Willinkschool omdat ik er nieuwe dingen ontdek en ik omringd ben door vrienden. Je leert er samenwerken." Megan (oud-leerling)

"Op de Willinkschool vinden wij het belangrijk dat we elkaar respecteren en helpen." Frederique (oud-leerling)

"Op de Willinkschool ontdek je dingen waarvan je niet wist dat je dat kon." Bente (oud-leerling)

"Het maakt niet uit wie je bent of wat je ouders doen/geloven/niet geloven: ieder kind krijgt een eerlijke kans om in een veilige omgeving toe te werken naar de volgende stap: de middelbare school. ”Aldo - vader van Judith (oud-leerling)

“Vanaf het eerste moment voelen we ons thuis op de Willinkschool. Een school met een stevig beleid en een goed team waar betrokkenheid centraal staat.” Esther - moeder van Megan (oud-leerling) en Daphne (groep 8).

“Wij hebben gekozen voor de Willinkschool vanwege de goede schoolresultaten en de gestructureerde aanpak. Kleinschalig, waardoor persoonlijk. Een goede communicatie tussen ouder en leerkracht.”  Veronica - moeder van Mijndert (groep 5)

“De Willinkschool is een school waar je kind zich veilig voelt. Leraren kennen de kinderen goed en steken veel energie in een goede aansluiting.” Bianca - moeder van Morris (groep 7) en Vester (groep 5).

"Wij vonden het opvallend hoe ‘echt’ de mensen hier zijn, jezelf zijn en kunnen  blijven. Wij voelen ons zeer thuis en de school zit ook in zo’n mooi oud gebouw!" Esther, moeder Gilles (oud-leerling), Marte (7) en Louik (5)

"De Willinkschool is leuk omdat het knus en gezellig is en je kent doordoor iedereen. De Willinkschool doet vaak gezellige dingen met GGZ Ingeest, bijvoorbeeld de dierbare dingendoosjes. Ik vind de Willinkschool fijn, omdat je de juffen en meester goed kan vertrouwen." Senne (oud-leerling)