Quotes

“Bij de Willinkschool denk ik gelijk aan sociaal. Het rekening houden met anderen is een groot goed. Kinderen mogen en kunnen zichzelf zijn op de Willink. Ook de aandacht voor cultuur en de creatieve ontwikkeling vind ik leuk op de Willink." Natasja, moeder van Brune (groep 7), Beke, Mas en Ole (oud-leerlingen).

"We hebben niet getwijfeld en direct voor de Willinkschool gekozen. Dit vanwege de persoonlijke aandacht, de goede resultaten en de vertrouwde, persoonlijke sfeer waarin je kind zichzelf kan ontwikkelen. Een keuze waar we nog geen moment spijt van hebben gehad." Esther, moeder van Sven (groep 8) en Liv (groep 4).

"Wat goed dat de kinderen op de Willinkschool vanaf groep 1 al spelenderwijs Engels krijgen! Fijn dat alle leerlingen elkaar kennen. De leerkrachten vinden het belangrijk dat de kinderen goed in hun vel zitten. Op de Willinkschool voelt alles heel vertrouwd. Onze dochters gaan elke dag met plezier naar school!" Viola, moeder van Dijn (groep 6), Vlinder (groep 7) en Madelief (oud-leerling).

"De Willinkschool is voor ons een leuke, kleinschalige school waar kinderen zichzelf mogen zijn en elkaar kennen. Het heeft een enthousiast team. Onze kinderen gaan met plezier naar school en voelen zich er thuis (en wij ook!)." Krista, moeder van Janneke (groep 6), Niek (groep 8) en Teun (oud-leerling).

"Mijn kinderen gaan met plezier naar school, ik ervaar betrokken leerkrachten en ouders, goede informatievoorziening. Een school in ontwikkeling (in visie en behoeften van individuele en maatschappelijke aard). Annemieke, moeder van Jade groep 7 en Marijn (oud-leerling).

“Wij hebben gekozen voor de Willinkschool vanwege de goede schoolresultaten en de gestructureerde aanpak. Kleinschalig, waardoor persoonlijk. Een goede communicatie tussen ouder en leerkracht.”  Veronica - moeder van Mijndert (groep 7) en Kylian (groep 6).

“De Willinkschool is een school waar je kind zich veilig voelt. Leraren kennen de kinderen goed en steken veel energie in een goede aansluiting.” Bianca - moeder van Morris (oud-leerling) en Vester (groep 6).

"Wij vonden het opvallend hoe ‘echt’ de mensen hier zijn, jezelf zijn en kunnen  blijven. Wij voelen ons zeer thuis en de school zit ook in zo’n mooi oud gebouw!" Esther, moeder van Louik (groep 7), Marte en Gilles (oud-leerlingen).

Het kinderparlement heeft quotes van leerlingen verzameld over de Willinkschool:

"Er hangt een gezellige sfeer. En als je je niet fijn voelt en iets kwijt wilt, kan je dat altijd aan de juf of meester vertellen. Dan wordt er meteen wat aan gedaan, zodat je niet met een rotgevoel naar huis gaat en de volgende dag weer graag naar school wilt."

"Ik vind het fijn. toen ik binnen kwam, zag ik meteen veel aardige kinderen. Je wordt hier snel geholpen en zowat alle vakken zijn leuk."

"Het is een bijzondere school. Niet alleen zijn alle lerqaren aardig, ze helpen je met doelen stellen en jezelf te verbeteren, waar de school ook op gericht is. En dat met deze kwaliteit, dat vind je gewoon niet in de omgeving! En zo is je rapport (portfolio) dan ook écht iets om trots op te zijn."

"Wat het motto van de Willink al zegt: Je mag jezelf zijn en ik vind de school erg sociaal."

"Het is een leuke school en nieuwe leerlingen worden goed in de klas betrokken."

"Je kan jezelf zijn. Je wordt niet buitengesloten. De sfeer is goed en iedereen kent elkaar."

"Het is een school waar je veel plezier hebt. Een school die je gaat missen als je op de middelbare zit. Je voelt je er thuis."

"Deze school zoekt hoe je in elkaar zit en hoe je daarmee verder gaat in je leerweg. En het maakt niet uit of je iets niet weet, want je wordt altijd geholpen. Echt een school waar je kan ontdekken!"