Groep 8a

Schaatsen

 

We gingen schaatsen met de klas

Iedereen viel wel eens op zijn…. BAF!!!!

Maar dat maakt alles leuk soms lagen we er in als een deuk.

Alles was leuk maar toen hadden we pauze met de heerlijke chocomel. Dat was wel een smikkelveld

 

Toen gingen we weer naar de baan en dat kon je wel verstaan we gingen weer schaatsen en daarna gingen we weer de baan af om onze schaatsen uit te doen wat het was tijd om naar huis te gaan.

Oscar & Sjoerd 

 

Adventskalender

 

Juf Elvera heeft voor 8a een speciale Adventskalender gemaakt. Voor iedere dag hebben we een klein spelletje. En in het weekend zitten ook spelletjes, en die verdelen we dan over de schooldagen. We hebben spelletjes, zoals moordenaartje, stiltespel en galgje. We hebben maandag 4 december stiltespel en ik zie ik zie wat jij niet ziet gespeeld. 

Niels & Rogier

 

 

Rots & Water

In de weken na de zomervakantie werken we met Rots & Water aan 'veiligheid & vertrouwen'. Afgelopen maandag, 25 september, hebben best iets spannends gedaan. Zonder om te kijken moest je je achterover laten vallen in de armen van een ander. Aan het eind zelfs met je ogen dicht! 

          

 

 

China

We hadden het in de klas met taal over China. Vooral over Chinese karakters we gingen onze eigen naam in het Chinees vertalen. En daarna op een blaadje opschrijven. We hadden het ook over eten en als je boerde vond je het eten lekker, ook als slurpte vond je het eten lekker. We gingen ook praten over de kleren van de Chinezen. Maar ook over de mega muur ven China die wel 6400 km lang is.

Sam & Douwe

 

Welkom in groep 8a! 

Maandag 4 september zijn we fris en fruitig gestart! We hebben veel zin in het nieuwe schooljaar!