Tennisclinic

Taarten bakken

Project

Wij zijn begonnen met een project. We moesten plastic doppen verzamelen. Er staan plastic tonnen daarin doen we alle plastic doppen. Als ze vol zijn worden ze opgehaald omgesmolten en er worden knikkerputjes van gemaakt (recyclen).

Jade en Benthe

Kerstdiner

21 December hebben we met elkaar gegeten. Het was een gezellig avond en heel lekker eten. Helaas waren er wel een paar kinderen ziek. Aan het eind van de avond gingen we nog liedjes zingen met alle kinderen en met de ouders.

Sneeuwpret

11 December, wat fijn sneeuw! We konden alleen niet gooien, omdat het nogal ijzig was. We konden wel sneeuwpoppen maken.

We hebben surprises uitgepakt.

Schaatsen

Donderdag 30 november hebben we met de groepen 5 t/m 8 geschaatst. Het was een leuk. Helaas heeft Aviv zijn pols gebroken. Beterschap Aviv.

Mediamaster (week van mediawijsheid)

Vrijdag zijn we gestart met mediamasters. Mediamasters is een mediawedstrijd. In dat spel moet je allemaal vragen beantwoorden en de juiste deur kiezen. Met de juiste deur kom je verder. Heb je hem niet juist dan stopt het spel. Het doel van het spel is dat je zoveel mogelijk jokers krijgt (door vragen goed te maken) dan word het in het finalespel, als je erin komt, makkelijker. We hebben om de vragen beter en sneller te beantwoorden een team gemaakt met kinderen aan de computer, een notuliste, verderklikkers en een verteller. Het verhaal: er is een man die een game heeft ontwikkeld. Kinderen mogen zich inschrijven om het spel uit te proberen. Ze moesten een vr-bril op die hun hersens/ziel zouden blokkeren. Ze zitten nu dus in een levende game. Ze moeten vragen beantwoorden (dat moeten wij dus doen) en kunnen dan een deur kiezen. We hebben veel sucses.

Geschreven door Sarah.

Maandviering

Vrijdag 20 oktober hebben wij de maandviering gevierd. De maandviering was verdeeld in 3 stukken. Op kamp, the hungry games en het leven van de middelbare school. De kinderen hebben het script helemaal zelf geschreven.

Groeten van Dani en Masha.

Kinderparlement

Niek, Vincent, Sarah en Masha staan hier te presenteren. Zij leggen uit waar zij voor staan, wat kan beter op school, waar gaan zij zich sterk voor maken uit naam van alle kinderen? Zij doen mee met de verkiezingen voor het kinderparlement. Sarah en Vincent zijn het geworden. Zij zitten nu in het kinderparlement.

Kinderparlement

Hockeyclinic

Wat hebben we lekker gehockeyd! Hieronder een paar fotootjes.

Hockey

Muziekles

Meester Doris geeft muziekles. We vinden het heel leuk!

Welkom in groep 7!

Het is zover: een nieuw schooljaar start! Juf Caroline en juf Marianne zijn er klaar voor! Toch gek om weer in een ander gebouw, nieuw klaslokaal en met nieuwe juffen te starten. Maar het komt uiteraard allemaal goed. We gaan ons best doen om er weer een goed, gezellig en leerzaam jaar van te maken.

We hebben er zin in om met jullie te werken!

Juf Caroline en juf Marianne