Groep 7

Basketbaltoernooi kerstvakantie

27 December op een woensdag waren we aan het basketballen met groep 7 en 8, omdat groep 7 te weinig spelers had. Het was in Lisse bij de Fioretti school. We moesten tegen de IJsbloem en de Klarinet. We gingen eerst tegen de IJsbloem basketballen. We hadden dik verloren daarna gingen we tegen de Klarinet. We hadden gelijk gespeeld We gingen toen weer een wedstrijd tegen de IJsbloem en hadden we 16-2 gespeeld dus weer verloren van IJsbloem, maar we gaven niet op! En daarna een wedstrijd tegen de klarinet 14-2 gewonnen! Daarna een wedstrijd tegen de IJsbloem 10-2 verloren en toen kwam de prijsuitreiking!!!! En we waren 2e!! En was IJsbloem 1e en Klarinet 3e maar er wordt alleen een beker uitgedeeld voor als je sportief speelt. En als je een mail krijgt, krijgt je school de beker. Dit was het basketbaltoernooi van 2018

Groeten, Niels en Anne.

Excursie Nederlands hervormde kerk

Vrijdag 19 oktober zijn naar de hervormde kerk geweest in Bennebroek. We kregen daar een rondleiding en het was heel erg interessant. We kregen ook informatie over de kerk zelf en we mochten de bel van kerk zelf luiden. 

Geschreven door Max en Mijndert.

Maandviering

Woensdag 17 oktober hebben we de maandviering gespeeld. Negen kinderen uit de klas hebben in een toneelstuk gespeeld. Het thema was 'vriendschap'. We hebben het toneelstukje zelf bedacht. 

Welkom in groep 7!

Het is zover: een nieuw schooljaar start! Juf Caroline en juf Marianne zijn er klaar voor! Toch gek om weer in een nieuw klaslokaal en met nieuwe juffen te starten. Maar het komt uiteraard allemaal goed. We gaan ons best doen om er weer een goed, gezellig en leerzaam jaar van te maken. 

We hebben er zin in om met jullie te werken!

Juf Caroline en juf Marianne