De griezels van groep 3

In het kader van de nationale kinderboekenweek mochten wij donderdag 12 oktober als griezels naar school toe komen. Ook kregen wij die dag een griezelgoochelshow van goochelaar Jan.

MET GRIEZELIGE GROETJES VAN GROEP 3!

Hockeyclinic

Maandag 9 oktober mochten wij een balletje slaan tijdens de hockeyclinic van meester Harry.We mochten zelfs al een mini wedstrijd spelen! Het was weer een sportieve gymles. Bedankt ook aan de rij-ouders die deze ochtend mee waren.

Groep 3 naar de bieb!

Afgelopen week mochten wij een kijkje nemen in de bibliotheek van Bennebroek. Samen met juf Suzanne gingen we allemaal leesspelletjes doen en mochten wij even rondsnuffelen tussen de biebboeken. Ook mochten we allemaal een bieb-boek lenen, zodat we lekker kunnen lezen op school

Informatieavond

Wat zijn er veel ouders gekomen op de informatieavond! Heel leuk om de kinderen te zien stralen bij de rondleiding. Wij hopen dat u ook genoten heeft? De kinderen van groep 3 in iedergeval wel!

Datamuur

Deze week hebben wij in groep 3 hard gewerkt aan de datamuur. Samen hebben wij afspraken, een missie en zelfs ons eerste groepdoel gemaakt! Donderdag 21 september kunt u dit samen met uw kind bekijken. Tot dan!

Welkom in groep 3!

De eerste week in groep 3 zit er alweer bijna op! Het was best spannend om weer te beginnen; nieuwe klas en zelfs twee nieuwe juffen. Maar inmiddels zijn we al wat gewend. We hebben al hard gewerk We hebben het woordje 'ik' geleerd. Ook is er al gerekend en geschreven. En we hebben zelfs al gegymd in de grote gymzaal bij meester Harry!

Met juf Jacoline, Juf Charlotte en 31 kinderen maken wij er een heel gezellig jaar van!