Nieuw doel!

Maandag 15 januari starten wij met een nieuw doel:

Tijdens het stillezen ( 8:30 uur) zijn wij tenmiste 10 minuten helemaal stil en aan het lezen.

Als dit lukt verdienen wij een sticker. Bij 5 van de 8 stickers hebben wij dit doel behaald. We vieren dit door op een gruitdag een koekje mee te nemen i.p.v. fruit of groente! ( als uw kind geen koekje lust, mag fruit natuurlijk ook ;-).

Kunt u ervoor zorgen dat uw kind echt om half 9 binnen is, zo kunnen wij goed het doel meten!

Muzieklessen

Vanaf vandaag krijgen we 4x op vrijdagochtend muziekles van Juf Dorothy. Vanochtend hebben wij het liedje 'zenuwenlied' geoefend. Ook kregen we allemaal verschillende instrumenten, waarmee we muziek mochten maken.

Kersdiner

Wat hebben we met z'n allen ontzettend genoten van het kerstdiner en de samenzang op het plein! En wat zagen de kinderen er prachtig uit en wat hadden ze veel lekkers meegenomen. Ook een bedankje voor de klassenouders (obers ) voor de hulp die avond.

Doelen behaald!

Vorige week hebben wij twee doelen behaald. Uw kind kan vast thuis vertellen wat de doelen waren. Om het te vieren mochten wij vandaag achterstevoren op onze stoel ziiten, dat was nog best wel lastig ;-). En 5 december gaan wij 's middags ( als het weer het toelaat) naar het bos!

Schoentje zetten

Op school mochten wij onze schoen zetten van Sinterklaas. En wat was het de volgende dag een rommel in onze klas, alle schoenen stonden ergens anders en ze hadden zelfs op her bord gescheven en getekend. In onze schoen zat een lekker chocolaatje!

Activiteiten rondom Sinterklaas

Wat heeft groep 3 het afgelopen week druk gehad. Eerst hadden we vorige week vrijdag een verrassing in de aula. In de aula was het namelijk een zooitje geworden, want de discopieten waren langs geweest! En we vonden een brief van de Sint dat hij samen met de pieten 5 december langs komt! Ook hebben wij afgelopen dinsdag pepernoten gebakken voor de koffiekring! Wij willen ook de bakmoeders bedanken voor die middag.

Tekeningen voor de pietengym

Vandaag hebben wij tekeningen gemaakt voor de pietengym! A.s. maandag 27 november mogen de kinderen tijdens de gymles als pietje verkleed.

Sint Maarten

Wat heeft groep 3 hard gewerkt aan de lampionnen!
En aan de verhalen te horen is er veel lekkers opgehaald.

De griezels van groep 3

In het kader van de nationale kinderboekenweek mochten wij donderdag 12 oktober als griezels naar school toe komen. Ook kregen wij die dag een griezelgoochelshow van goochelaar Jan.

MET GRIEZELIGE GROETJES VAN GROEP 3!

Hockeyclinic

Maandag 9 oktober mochten wij een balletje slaan tijdens de hockeyclinic van meester Harry.We mochten zelfs al een mini wedstrijd spelen! Het was weer een sportieve gymles. Bedankt ook aan de rij-ouders die deze ochtend mee waren.

Groep 3 naar de bieb!

Afgelopen week mochten wij een kijkje nemen in de bibliotheek van Bennebroek. Samen met juf Suzanne gingen we allemaal leesspelletjes doen en mochten wij even rondsnuffelen tussen de biebboeken. Ook mochten we allemaal een bieb-boek lenen, zodat we lekker kunnen lezen op school

Informatieavond

Wat zijn er veel ouders gekomen op de informatieavond! Heel leuk om de kinderen te zien stralen bij de rondleiding. Wij hopen dat u ook genoten heeft? De kinderen van groep 3 in iedergeval wel!

Datamuur

Deze week hebben wij in groep 3 hard gewerkt aan de datamuur. Samen hebben wij afspraken, een missie en zelfs ons eerste groepdoel gemaakt! Donderdag 21 september kunt u dit samen met uw kind bekijken. Tot dan!

Welkom in groep 3!

De eerste week in groep 3 zit er alweer bijna op! Het was best spannend om weer te beginnen; nieuwe klas en zelfs twee nieuwe juffen. Maar inmiddels zijn we al wat gewend. We hebben al hard gewerk We hebben het woordje 'ik' geleerd. Ook is er al gerekend en geschreven. En we hebben zelfs al gegymd in de grote gymzaal bij meester Harry!

Met juf Jacoline, Juf Charlotte en 31 kinderen maken wij er een heel gezellig jaar van!