Op bezoek bij de bieb!

Vrijdag 30 november ging groep 3 naar de Bibliotheek in Bennebroek. Hier hebben we verschillende spelletjes gedaan om de bieb te ontdekken. Aan het eind van het bezoek mochten alle kinderen een boek lenen om op school te lezen.

Sinterklaas

Maandag 26 november stond er ineens een roze tentje op de binnenplaats van school! Het leek wel over er iemand had geslapen...  Er lag een pietenpak bij de tent en 2 pietenmutsen. Zouden de pieten op school slapen? De kinderen van groep 3 houden alles goed in de gaten...

Groep 3 gaat ieder jaar in de Sinterklaastijd op bezoek bij de Koffiekring in de Trefpuntkerk. Ook dit jaar waren wij weer uitgenodigd. Om niet met lege handen aan te komen, zorgt groep 3 voor iets lekkers bij de koffie. En wat is er lekkerder dan verse kruidnoten? Dus gingen we aan de slag en bakten we heerlijke kruidnoten!

Het was weer erg gezellig bij de Koffiekring. De kinderen van groep 3 konden laten horen hoe goed zij al kunnen lezen. En samen met de ouderen werden er gezellig Sinterklaasboeken gelezen.

Welkom in groep 3!

De twee weken in groep 3 zitten er alweer op! Het was best spannend om weer te beginnen; nieuwe klas en een nieuwe juf. Het went gelukkig snel!
In groep 3 is het hard werken; rekenen, schrijven en natuurlijk lezen. In de eerste twee weken hebben we al 4 letters geleerd: 'i', 'k', 'm' en 's'!

Op onze datamuur hangen allemaal mooie vissen; allemaal even mooi! Met elkaar vormen zij een school, die samen op pad gaan. Net als wij hier in de klas! Samen op avontuur in groep 3! Dat past goed bij onze missie: Ik ben ik en jij bent jij, samen zijn wij wij! We leren samen en kunnen hard werken, groep 3 is top, dat zul je merken!

Wij hebben er zin in!