Groep 1/2b

Vriendschap

Het thema van de Kinderboekenweek is: Vriendschap! We werken ook aan dit thema in de klas. Zo hebben we kaartjes naar elkaar gestuurd. Iedereen trok een lootje en versierde een mooie kaart voor het kind dat op het lootje stond. Op vrijdag hebben we met z'n allen onze kaartjes naar de brievenbus gebracht en de kaartjes gepost.

Op vrijdag was er een echte disco in de aula. Onder begeleiding van Dj Blijwin hebben we gedanst op allemaal leuke kinderliedjes en danswedstrijden gehouden.

Een nieuw schooljaar!

Wat hebben we een fijne vakantie gehad! Maar nu is het toch ook wel fijn om weer naar school te gaan.
Niet alleen de kinderen zijn gegroeid in de vakantie, maar Pompom ook! Pompom is ons vriendje in de klas, we spelen met hem in de huishoek of bouwen een huis voor hem in de bouwhoek. Pompom helpt ons ook met het leren van de letters en met het tellen.

Pompom heeft ook 2 vriendjes mee naar school genomen: Loeloe, zijn nichtje en Zoem de bij!
Zoem woont in een bijenhotel waar allemaal letters op staan. Steeds als we een letter geleerd hebben, mogen we deze op het bijenhotel kleuren!

Onze datamuur past goed bij Zoem. We knutselen namelijk allemaal een bij en hangen deze om de datamuur heen. Onze missie is dan ook: Je hoort erBIJ!
We kunnen niet wachten om aan de slag te gaan met de verschillende doelen dit jaar!

We hebben er zin in!!