Groep 1/2b

Griezelochtend

Dit jaar is het thema van de Kinderboekenweek: Griezelig eng! We hebben in de klas verschillende spelletjes, knutsels en activiteiten rond dit thema gedaan. Zo hebben we skeletten van wattenstaafjes gemaakt, spookjes geteld en prentenboeken gelezen.
Ook hebben we een echte griezelochtend gehouden! We hebben in groepjes 4 activiteiten gedaan: slijm maken, griezelbingo spelen, cupcakes versieren en monsters maken van washandjes.
Het was een griezelig gezellige ochtend!

Een nieuw schooljaar

Wat hebben we allemaal een fijne vakantie gehad! Er zijn kinderen naar andere landen geweest en fijne dagjes weggeweest. We hebben er over verteld in de kring en er mooie verftekeningen over gemaakt.
Ook zijn we al aan de slag gegaan voor de datamuur. We hebben een mooie lijst gemaakt van vlinders en in de wolken staan onze missie (1, 2, 3, 4, we hebben hier veel plezien!) en onze afspraken.
We zijn klaar voor een nieuw schooljaar en hebben er zin in!